Verdens beste deodorant.

Når jeg sier «verdens beste» mener jeg ikke at den stopper svette bedre enn noe annet og lukter sommerfugler og kjærlighet, men at den ikke inneholder aluminium, parfyme og andre skumle kjemikalier, ikke testet på dyr, ozonvennlig og snill mot sart hud. Den er utrolig drøy i bruk, og varer i 5+ år! Den har ingen animalske ingredienser og er dermed ikke bare supersnill mot miljøet, men også mot dyrene. Hva er dette for en rar deodorant spør du? Jo, den heter Helsedeodoranten og kan kjøpes på apoteket. Den koster en del, men som sagt varer den i mange år, så du sparer det inn igjen veldig fort.

Dette er ikke en antiperspirant. Det vil si at den ikke stopper svette, men nøytraliserer bakteriene som skaper lukt. Så kroppen får beholde funksjonene sine, men du slipper lukt. Vi må tross alt ikke glemme at svetting har en funksjon og at det er veldig unaturlig å stoppe det.

Denne liker jeg veldig godt, og anbefaler der å kjøpe en. Vegansk deodorant kan være vanskelig å finne for nybegynneren, og denne kan du være 100% sikker på! 🙂

Bilde lånt fra naturligvalg.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s